Lierac


LIERAC EILEN JA TÄNÄÄN INNOVAATIOT ARVOT MERKITTÄVÄT TUTKIMUKSET DIALOGI NAISTEN KANSSA LIERAC-APTEEKIT SUOMESSA ESITTELYPÄIVÄT NÄKYVYYS

image_intro_page_lierac

intro_page_lierac
Vuonna 1975 perustettu LIERAC Laboratories -yhtiö saavutti nopeasti maineen iho-ongelmien ja vanhenevan ihon erikoisasiantuntijana. Tuotteet eivät ole pelkästään äärimmäisen tehokkaita, vaan niissä on sitä ”aitoa ranskalaisuutta”, joka tekee niiden käytöstä myös miellyttävän aistinautinnon.


 
1975 esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut lääkäri päätti tarjota kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ihosta, palvelemaan kaikkia naisia.

Syntyi ensimmäinen ranskalainen, ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin erikoistunut dermokosmeettinen sarja, LIERAC. Tämä oli uraauurtava idea, joka nykyään on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä ikääntymisen ongelmat ja ulkonäkö kiinnostavat ihmisiä yhä enenevässä määrin. Tuotemerkistä, joka yhdisti todistetun tehokkuuden tuotteiden käyttönautintoon, tuli nopeasti kansainvälisestikin esikuva ja vertailukohde ”teknisestä kosmetiikasta” puhuttaessa.

Aktiivisen fytokosmetiikan edelläkävijä LIERAC yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset luodakseen tuotteita, jotka heijastelevat brändin alkuperäisiä arvoja: innovatiivisuus, tehokkuus, turvallisuus, naisellisuus sekä halu ymmärtää ja auttaa kuluttajaa.

LIERAC tuntee ”ihon kielen” ja puhuu sitä. Tämä on osaamisen ja asiantuntemuksen tunnusmerkki, jonka voi sekä tuntea että nähdä omalla ihollaan. Se on myös ranskalaisen viehätysvoiman ihanne, joka on palveluksessasi joka päivä ja auttaa Sinua näyttämään kauniilta – sekä pysymään sellaisena.


image_page_lierac_1