MAGNIFICENCE
Sarja
magnificence_banner

GLYKOKSIDAATIO

GLYKOKSIDAATIO

40 ikävuodesta alkaen: ikääntymisen ensimmäiset merkit ilmestyvät:
  • Rypyt, ihon kiinteyden ja joustavuuden menetys, heleyden hiipuminen

  • Ihon rakenteen heikkeneminen, minkä johdosta ikääntymisen näkyvät merkit korostuvat

Pääasiallinen syy: glykoksidaatio-ilmiö:
  • Ilmiö, joka alkaa 30 ikävuodesta lähtien ja pahenee vuosi vuodelta, niin että sen seuraukset tulevat näkyviksi noin 40-vuotiaana.

  • Glykoksidaatio vaikuttaa aktiivisiin proteiineihin, jotka ovat ihon nuoruuden ja kauneuden lähde.

  • Kyseessä on 3-vaiheinen ilmiö jossa aktiivisten proteiinien vahingoittuminen laukaisee sellaisten myrkyllisten johdannaisten kehittymisen, jotka ovat päävastuussa ihon vanhenemisesta. Näistä lopputuotteista käytetään lyhennettä AGE (Advanced Glycation End products).

  • Kyseessä on glykaatiota laajempi ilmiö, johon kuuluvat myös glykaation kuluessa syntyneet vapaat radikaalit.

Glykoksidaatio = glykaatio + oksidaatio (hapettuminen)

Katso kaavio (suurenna klikkaamalla) MAGNIFICENCE_kaavio

D-GLYOX-YHDISTE

Huippuinnovaatio: D-Glyox-yhdiste

LIERACin tieteellinen innovaatio D-Glyox-yhdiste koostuu kolmesta ainutlaatuisesta, toisiaan täydentävästä aktiiviaineesta, joilla on poikkeuksellisen voimakas anti-aging-vaikutus, ja se torjuu tehokkaasti glykoksidaatiota.
  • Silkkipuu – eli silkkialbitsia (Albizia julibrissi). Tämä huipputehokas aktiiviaine on tunnettu siitä, että se liennyttää stressiä ja ihon väsymystä suojaamalla ihosoluja.

  • Granaattiomenan kukka – Sisältää erittäin runsaasti flavonoideja ja antioksidantteina toimivia C- ja E-vitamiineja, niin että sillä on hyvin voimakas suojaava vaikutus. Näin se auttaa ihoa myös saamaan takaisin heleytensä. Se vaikuttaa myös kollageenisynteesiin.

  • Liposomipeptidi – D-Glyox-yhdisteessä käytetty tetrapeptidi on sidottu mikronesteytettyyn monikerroksiseen liposomiin, jotta sen läpäisemiskyky olisi optimaalinen ja sen vaikutus tehostuisi. Se toimii myös DNA:n suojakilpenä.

Uuden sukupolven anti-aging-hoitolinja, joka tarjoaa todellisen ratkaisun ihon vanhenemisen ongelmaan: glykoksidaatio-ilmiöön, joka vaikuttaa haitallisesti kaikkiin niihin ihon proteiineihin, joista ihon nuoruus ja kauneus on riippuvainen.

D-GLYOX on uskomattoman tehokas GRANAATTIOMENAN KUKASTA, SILKKIPUUSTA JA LIPOSOMIPEPTIDISTÄ koostuva yhdiste, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti* glykoksidaatioon. MAGNIFICENCE-tuotelinja on LIERAC innovaatio ryppyjä vastaan sekä lisäämään ihon kiinteyttä ja heleyttä. Aktiiviset tuotekoostumukset kaunistavat ihoa välittömästi.
MAGNIFICENCE-TUOTTEET