correcteur-anti-taches_programme-depigmentant-intensif-essence-serum
Correcteur Anti-Taches
Pigmenttiläiskien hoitotuote
Activating Essence -tiiviste auttaa eliminoimaan pigmenttikertymiä iholla ja häivyttämään näin pigmenttiläiskiä heti ensimmäisistä käyttöpäivistä lähtien. Corrective Serum sisältää 2,75 % pigmenttiläiskiä korjaavaa yhdistettä, joka auttaa säätelemään pigmenttisynteesiä, niin että pigmenttiäiskät alkavat vaaleta jo kuukauden käytön jälkeen. Ihon pigmentoituminen paranee, pigmenttiläiskät vaalenevat ja iho näyttää selvästi tasaisemmalta ja hehkuvammalta.

TULOKSET

Myötävaikuttaa pigmenttiläiskien vaalenemiseen ja tasoittaa ihonväriä. Kliinisesti todistettu tehokkuus.

AINESOSAT

Tämä pigmenttiläiskiä ehkäisevä ja vaalentava hoito-ohjelmaa koostuu kahdesta vaiheesta tehokkuuden varmistamiseksi.
  • Valmistelevat ainesosat: Pigmenttiä häivyttävät alfahydroksihapot (AHA) 10 %: glykolihapon ja maitohapon yhdistelmä kuorii ihoa ja aktivoi solujen uudistumista, niin että melaniinikertymät häviävät nopeasti ihon pinnalta.

  • Ainutlaatuinen yhdiste pigmenttiläiskiin: Tämä LIERACin yksinoikeudella käyttämä yhdiste koostuu stabiloidusta C-vitamiinista ja kasviuutteista. Sen teho kohdistuu niihin kahteen pigmenttityyppiin, jotka aiheuttavat tummat läiskät iholla, melaniiniin ja lipofuskiiniin.

  • Litsiuute: tämä kasviuute on luonnollinen ihoa vaalentava aktiiviaine, joka myös kosteuttaa ihoa ja antaa sille miellyttävän tunnun.

  • Dermatologisesti testattu.

KÄYTTÖOHJEET

Hoito-ohjelmassa iholle levitetään kahta toisiaan täydentävää tuotetta:

Vaihe 1: Activating Essence -tiiviste (roll-on) Levitä huolellisesti ihon pigmenttiläiskiin aamulla ja illalla. Käytä tehokuurina vähintään 6 viikon ajan.

Vaihe 2: Corrective Seerumi Levitä koko hoitoa vaativalle ihoalueelle (kasvot, dekoltee, kädet) aamulla ja illalla Activating Essence -tiivisteen jälkeen. Käytä tehokuurina vähintään 6 viikon ajan.