LIERAC_-_GEL_MOUSSANT_VISAGE
Nettoyant Purifiant
Mikrorakeita sisältävä, vaahtoutuva kasvojen kuorintageeli
Tämä saippuaton, kuoriva puhdistusgeeli jättää puhtaan ja raikkaan ihon ilman vähäisintäkään kiristyksen tunnetta. Se ei myöskään kuivata ihoa. Parranajo helpottuu tuotteen sisältämien kuorivien mikrorakeiden ja hydroksihappojen ansiosta, sillä ne silottavat ihon karheuden sekä poistavat hellävaraisesti huokosia tukkivat epäpuhtaudet ja liikatalin.

TULOKSET

Maksimaalista tehokkuutta kiitos voimakkaasti puhdistavan vaahdon, johon on lisätty kosteuttavaa glyseriiniä, raikastavaa mentolia ja puhdistavaa klooriheksidiiniä.

Helposti ja nopeasti puhdas, raikas ja virheettömän sileä iho!

AINESOSAT

Äärimmäisen hellävarainen, saippuaton puhdistava pohja (luonnollinen alkuperä), kuorivia mikrorakeita (1 %), hydroksihappoja (AHA- ja salisyylihapon yhdistelmä) (1 %).

SKINPOWER5-yhdiste (1 %) (Viidestä kivennäisaineesta – raudasta, magnesiumista, kuparista, sinkistä ja mangaanista – koostuva ainulaatuinen yhdiste. Ne kaikki ovat olennaisen tärkeitä ihon ihanteellisen tasapainon ja toiminnan ylläpitämisessä.)

KÄYTTÖOHJEET

Levitä aamulla ja/tai illalla kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Työstä pyörittelemällä geeli vaahdoksi, niin että kiinnität erityistä huomiota alueisiin, joilta ajat parran. Huuhtele. Varo tuotteen joutumista silmiin.