LIERAC_-_GEL_MOUSSANT_ENERGISANT_-_FRAICHEUR
Gel Douche Integral
Energisoivaa raikkautta tarjoava 3-in-1-suihkugeeli
Vaahtoava, läpinäkyvä ja raikas suihkugeeli, jonka kasvipohjainen, saippuaton koostumus ei kuivata ihoa ja tarjoaa todella hellävaraisen puhdistuksen. Sen sisältämät energisoivat ginseng- ja guaranauutteet virkistävät ja vahvistavat ihoa.

Tuotekoostumuksessa on myös minttu-uutetta ja sitruunaöljyä, jotka tarjoavat intensiivistä raikkautta. Tämä elvyttävä 3-in-1-suikugeeli puhdistaa, raikastaa ja virkistää kasvoja, kehoa ja hiuksia hetkessä.

TULOKSET

Elinvoimaista raikkautta! Tämä hellävarainen suihkugeeli puhdistaa ihon ja hiukset antaen niihin pehmeyttä ja energistä raikkautta. Hiukset ovat puhtaat ja kiiltävät. Iho on raikkaan puhdas, pehmeä ja virkistynyt.

AINESOSAT

Äärimmäisen hellävarainen, saippuaton, kasviuutepohjainen koostumus, joka ei kuivata ihoa. Tuotteessa on fysiologinen pH-arvo eli sama kuin terveessä ihossa. Glyseriiniä, B5-vitamiinia.

Ginseng- ja guarana-uutteita.

SKINPOWER5-yhdiste (1 %). (Viidestä kivennäisaineesta – raudasta, magnesiumista, kuparista, sinkistä ja mangaanista – koostuva ainulaatuinen yhdiste. Ne kaikki ovat olennaisen tärkeitä ihon ihanteellisen tasapainon ja toiminnan ylläpitämisessä.)

KÄYTTÖOHJEET

Ihanteellinen uuden päivän aloitus; tai sitten urheilusuorituksen jälkeen; tai rannalle… Levitä kostealle iholle (kasvoille ja vartalolle) ja hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele lopuksi.