anti-dessechement_lait-hydratant-relipidant
Anti-Dessèchement
Kosteuttava, hydrolipidikalvoa uudistava vartalovoide
Tämä intensiivisesti kosteuttava vartalovoide sisältää 7 % karbamidia, jonka ansiosta se palauttaa nopeasti kuivan ihon kosteustasapainon, samalla kun vahvistaa ihon suojamekanismia. Ihosta tulee pitkäkestoisesti joustava, pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Voide ei tahmaa ja se imeytyy nopeasti, niin että vaatteet voi pukea päälle välittömästi levityksen jälkeen.

TULOKSET

Palauttaa kuivan ihon kosteustasapainon. Uudistaa ihon hydrolipidikalvoa ja palauttaa sen suojamekanismin.

Kliininen tutkimus:

Kliiniset tutkimukset vahvistivat karbamidin merkittävyyden kosteuttaja-aineena, kun sitä käytetään 7 % annoksena, joka on tehokkuuden kynnys- ja huippuarvo.

* International Journal of Cosmetic Science – 1985

AINESOSAT

Tässä lipidejä uudistava voiteessa on koostumus, joka takaa pitkäkestoisen kosteutuksen.
  • Karbamidi (7 %): Tämä huipputehokas aktiiviaine on yksi ihon luonnollisista kosteustekijöistä (NMF). Se uudistaa ihon hydrolipidikalvoa ja kosteuttaa ihoa maksimaalisesti.

  • Kasviöljyt: Yhdistelmä huolella valittuja kasviöljyjä (maissi, kuisma, allantoiini ja kamomilla) ravitsee, uudistaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

  • E-vitamiini: Usein nuoruuden ja pitkäikäisyyden vitamiiniksi kutsuttu E-vitamiini on merkittävä antioksidantti. Se auttaa suojaamaan solukalvoja ja kaikkia solun toiminnalle välttämättömiä rakenteita ja aineita.

KÄYTTÖOHJEET

Levitä aamulla ja/tai illalla kylvyn tai suihkun jälkeen koko vartalolle tai vaihtoehtoisesti kuivimmille ihoalueille.