Double Cleanser

Lait Micellaire

3in1 milk-in-water on perinteistä puhdistusmaitoa kevyempi tuote, joka muuttuu iholla nestemäiseksi. Tuote puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta. Sopii vesiliukoisen silmämeikin puhdistukseen.

Osasto:

Kuvaus

Lierac Laboratories on nyt kehittänyt uudenlaisen, ihon pintaan ja syvempiin kerroksiin vaikuttavan kaksoispuhdistusmenetelmän, joka on saanut inspiraationsa ionipuhdistuksesta. Tämä äärimmäisen tehokas menetelmä perustuu sekä positiivisesti että negatiivisesti varautuneeseen mikromagneettiin, joka vetää puoleensa joka ainoan epäpuhtauden ihon eri kerroksista. Milk-in-water sisältää mikromagneetti-puhdistajan, ihoa mikrokuorivan entsyymin, rauhoittavaa vesilummeuuttetta, hyaluronihappoa ja kosteuttavaa kasvipohjaista glyseriiniä.Tämä perinteistä puhdistusmaitoa kevyempi tuote on 3in1 micellaire. Levitettäessä tuote kohtaa epäpuhtaudet ja ”hajoaa” nestemäiseksi vapauttaen samalla aktiiviset puhdistajat. Tuote puhdistaa meikin, epäpuhtaudet ja soveltuu silmämeikin puhdistukseen.

Käyttöohjeet

Kostuta vanulappu puhdistustuotteella ja pyyhi kasvot keskiosasta kohti reunoja suuntautuvin vedoin. Puhdista myös kaula. Toista niin kauan, kunnes vanulappu jää täysin puhtaaksi. Soveltuu erinomaisen hyvin myös silmämeikin poistoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen.

Lisätiedot

Ihon tarpeet

Ihotyyppi

Tuotetyyppi

Käyttökohde

,

Tuotelinja

Pakkauskoko

Ainesosat

AQUA/ WATER/ EAU. ISOHEXADECANE. PROPANEDIOL. GLYCERIN. POLOXAMER 184. SQUALANE. TROMETHAMINE. CARBOMER. CETYL ALCOHOL. PROPYLENE GLYCOL. CETYL STEARATE. ISOSTEARYL ISOSTEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. STEARIC ACID. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TETRASODIUM EDTA. GLYCOLIC ACID. LACTIC ACID. MALIC ACID. SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE. SODIUM HYALURONATE. NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT. ANANAS SATIVUS (PINEAPPLE) FRUIT EXTRACT. CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT. CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT. PHENOXYETHANOL. POTASSIUM SORBATE. PARFUM/ FRAGNANCE.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lait Micellaire”