Specifics

Sebologie Blemish Correction keratolytic solution

Syväpuhdistava, keratolyyttinen hoitoneste epäpuhtaalle iholle. Ennaltaehkäisee ja vähentää ihon rasvaisuutta ja epäpuhtauksia.

Osasto:

Kuvaus

Syväpuhdistava ja keratolyyttinen hoitoneste aikuisen epäpuhtaalle iholle. Ennaltaehkäisee ja vähentää ihon rasvaisuutta ja epäpuhtauksia, kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Glykoli- ja maitohappoa sisältävä hoitoneste irrottaa kuolleet solut epidermiksestä, ja sen kuoriva vaikutus puhdistaa ihon todella tehokkaasti. Hoitoneste jättää iholle raikkauden tunnun. Tuotteen käytön yhteydessä suositellaan käytettäväksi aurinkosuojavoidetta.

Käyttöohjeet

Kasta vanulappu hoitonesteellä ja pyyhi kasvot välttäen silmänympärysihoa. Älä huuhtele. Käytä hoitonestettä iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen, korkeintaan kerran päivässä. Tuotteen levittämisen yhteydessä saattaa esiintyä lievää kihelmöintiä.

Lisätiedot

Ihon tarpeet

Ihotyyppi

,

Tuotetyyppi

Käyttökohde

Tuotelinja

Pakkauskoko

Ainesosat

WATER (AQUA). ALCOHOL. LACTIC ACID. PROPANEDIOL. SODIUM CITRATE. GLYCOLIC ACID. ZINC GLUCONATE.GLYCERIN.PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. SALICYLIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). CITRAL. BOTANICAL ORIGIN (D’ORIGINE VÉGÉTALE). SANS PARABÈNE - PARABEN-FREE

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sebologie Blemish Correction keratolytic solution”